Skrivi av 4-6 år, 6-9 år, Lesetips

De beste julebøkene til ventetiden!

Ventetiden kan kureres med nellikspikre i appelsin, kveldsaking med hodelykt, Snøfall på NRK Super, julegrantenning, svidde pepperkaker og kalendergaver. Nedtellingen trenger ikke gå for fort, den skal fylles med god førjulsstemning sammen med de vi er glade i. En sofa, et raust fang, en bok, en historie som leses høyt, kan være ingredienser til suksessoppskriften. Å samle alle sammen sammen i førjulstiden kan være vanskelig, men vi våger å tro en bok er løsningen! Her er noen julekalenderbøker:

For de som ønsker utradisjonelle og fantasifulle julehistorie med elementer av humor, dinosaurer på Nordpolen, julefeiring i Syden, forelskelse og krisestemning!

Biblioteket har mange flere julebøker

Stikkord: , , , , Sist endra: 30. oktober 2020