Grupperom

Lillehammer bibliotek har to grupperom og to studieceller som du kan benytte gratis. Ønsker du å reservere et rom? Kom innom oss og spør, bruk vårt kontaktskjema, send en e-post til biblioteket@lillehammer.kommune.no eller ring oss på 61 24 71 40

Regler for bruk av grupperom:

• Rommet må reserveres før bruk.
  • Rommet må tas i bruk innen 10 minutter etter avtalt tid. Blir du forsinket, gi beskjed.
  • Rommet er forbeholdt til bruk av grupper på minimum to personer.
  • Rommet kan kun reserveres for en økt om gangen. Ved endt økt, kan en ny reservasjon legges inn.

Regler for bruk av studiecelle:

• Rommet må reserveres før bruk.
  • Rommet kan ikke brukes i meråpentid.
  • Rommet har plass til en person.
  • Rommet er en del av bibliotekets stillesone. Det er ikke tillatt å snakke her.
Sist endra: 8. november 2021