Skrivi av Aktiviteter

Andre adventssøndag

Noe av det morsomste da vi jobbet med oppussingen av Leseriet, var å høre historiene fra de mange dyktige fagfolka vi fikk så god hjelp av på veien! Det viste seg nemlig at mange av de hadde vært her før, og ikke på leseri, men på pub og restaurant! Noen hadde også prøvd seg på karaoke, vært på konserter og sett fotballkamper i kjelleren. Før Leseriet, har nemlig både Wiese pub og pizza, Ludvigs ølstue, Wieses landhandleri og Baccus holdt hus her! Det går nok litt roligere for seg bak veggene nå, men det er fremdeles fullt av liv med studenter, samtaler, lesende, arrangementer og møter, og vi har blitt skikkelig glad i dette rommet. Om du ikke har tatt turen enda, synes vi en liten pause her er den perfekte førjulsaktivitet ❤️

Sitter du også på historier om Leseriets yngre dager? Del de gjerne, og hjelp oss med å bli enda bedre kjent med huset vårt!

Møt ventetiden sammen med oss! Hver søndag frem mot julaften deler vi små og snåle og kanskje ukjente fakta fra og om Lillehammer bibliotek. Vi håper det kan gi ei lita pustepause i ei ofte travel tid. En gledelig adventssøndag ønskes fra oss!

Kilder:

  • Ny restaurant i Wieses gate. GD, 24 desember 2004
  • Hvem blir Norges beste karaokesanger? GD, 29. november 1996
  • Vil selge serveringssteder. Gudbrandsdølen Lillehammer Tilskuer, 14. januar 1995
  • Fotografier av Bjørnar Ingulfsen. Maihaugen, Digitalt museum. 1994
Stikkord: , Sist endra: 12. desember 2022