Skrivi av Aktiviteter

Bli med på vår sommerbokbingo!

Sommeren er endelig her, og det er vår sommerbokbingo også! Kom innom biblioteket og hent deg et spillebrett (ja for vi er åpne!) eller last det ned her.
Fyll inn forfatter og tittel i rutene etterhvert som du leser, eller lytter!

Vi har satt opp utstillinger med gode lesetips, men spør gjerne oss som jobber på huset også. Alle som får bingo er med i trekningen av gavekort fra Gravdahl bokhandel og to kinobilletter til en valgfri film på Lillehammer kino, og klarer du alle rutene kan du vinne gratis inngang på hele høstprogrammet til Litteraturhus Lillehammer. Vi trekker tre vinnere!

Konkurransen er for alle våre lesere over 13 år, og varer frem til 31. august. For å være med i trekningen leverer du bare heftet på biblioteket (husk å fylle ut kontaktinfo). Du kan også ta bilde og sende til oss på mail, eller publiser på instagram med #lhmrbib

Lykke til og god lesesommer!

Sist endra: 17. juni 2021