Familiequizzen

Skrivi av Aktiviteter

Samle hele familien, (og konkurrer mot naboen!) med vår familiequiz!
Vi har samlet spørsmål for store og små, så her er dere best sammen!

Results

Strålende jobba! Så flink du er! Så mye som du kan, så er det enkelt å se at lånekortet ditt blir brukt ofte. Fortsett sånn!

Bra jobba! Så flink du er! Hvis du leser enda flere bøker, skal du se at du klarer å svare rett på enda flere spørsmål neste gang!

#1. Skaperne fra Shrek og Kung Fu Panda laget i 2012 en animasjonsfilm der påskeharen er en av heltene. Hva heter filmen?

#2. Den norske spillefilmen “Jørgen + Anne = sant” kom i 2011. Filmen er basert på en kjent og kjær barnebok som ble utgitt i 1984. Hva heter forfatteren av boka?

#3. Biblioteket har en populær bokserie for de minste som heter ‘Mysteriet i Kråkeslottet barnehage’. I denne barnehagen må store og små krimgåter løses. Men heldigvis har barnehagen to egne detektiver som til enhver tid løser hverdagsmysterier og forsvinningssaker. Hva heter detektivene?

#4. I hvilken barnebokserie møter vi to venner, en gutt og en jente, som har hvert sitt kosedyr?

#5. Hva heter hobbiten som i serien “Ringenes herre” må redde Midgard fra den onde Sauron?

#6. Hvilken Lillehammerforfatter har i disse dager mottatt to priser for sin debutbarnebok ‘På omveien hjem’?

#7. Hvem har skrevet klassikeren ‘Tordivelen flyr i skumringen’, en bok som alle med sans for spenning og mysterier bør ha lest?

#8. Hva heter forfatteren som skriver bøker i serien Kunst-detektivene, der titlene er slike som Istanbul-mysteriet, London-mysteriet og New York-mysteriet?

#9. Hvem har skrevet bokserien om Superbitchene?

#10. Hva heter den usynlige vennen til Albert Åberg?

#11. Når zombier og monstre invaderer hjembyen hans, slår en krigslysten 13-åring gammel foreldreløs gutt seg sammen med vennene sine for å overleve kaoset. Dette er en bokserie, men Netflix har også en animasjonfilm basert på den første boka. Hva heter serien (eller filmen)?

Ferdig!