Vettug viten med Øyvind Kalnes

Hvilken historie er det Trump egentlig forteller?

 

USA velger ny president i november. Donald Trump har snudd opp-ned på politikken i landet de siste årene. Han har bygget en kraftfull bevegelse av supportere. Appellen han har til brede deler av den amerikanske befolkningen har overrasket mange.

 

Hvilke fortellergrep er det Trump bruker for å fange velgerne? Hvilket språk bruker han? Hvordan framstiller han seg selv i denne historien?

 

Øyvind Kalnes er statsviter med media og politikk som hovedfelt.

 

Gratis inngang
Reserver gjerne plass her:

 

Vettug viten er en arrangementsserie for nysgjerrige morgenfugler. Hver siste torsdag i måneden kl. 8.30-9.00 serverer forskere fra Høgskolen i Innlandet ny kunnskap om spennende temaer på Lillehammer bibliotek.

 

Høgskolen i Innlandet er med sine 16 000 studenter og over 1000 ansatte et kraftsentrum for kunnskap i vår region. Største studiested er Lillehammer. Forskerne på HINN publiserer nesten 500 bøker og artikler i året innen en rekke ulike fagfelt, og forskningsaktiviteten øker år for år.

 

 

Høgskolen i Innlandet og Lillehammer bibliotek ønsker å bygge bro mellom forskerne og Lillehammer-samfunnet, og sammen skaper vi en arena hvor noen av de beste formidlerne møter publikum og forteller om aktuell forskning fra sitt felt. 
 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Stikkord:

Dato

31.10.2024

Tid

08:30 - 09:00
Torget i biblioteket

Sted

Torget i biblioteket
Wiesesgate 2 A
Kategori

Arrangør

Høgskolen i Innlandet

Andre Arrangører

Lillehammer bibliotek og litteraturhus
Nettsted
https://p.lillehammerbibliotek.no