Vettug viten med Bent Sofus Tranøy

Hvor blir det av pengene?

ved professor i statsvitenskap ved Høgskolen i Innlandet, Bent Sofus Tranøy.
Matvareprisene går rett til værs og alle merker det på lommeboka.
Hvorfor er det slik at prisene på mat øker mer enn andre varer? Er prisene ærlige? Er det bøndene, matvareindustrien eller dagligvarekjedene som har makta? Og hvordan kan vi forbrukere påvirke?
Bent Sofus Tranøy er kjent samfunnsdebattant og har engasjert seg i diskusjonen om den norske dagligvarebransjen, blant annet som medlem i Matkjedeutvalget. Han er professor i statsvitenskap ved Høgskolen i Innlandet med særlig interesse for økonomisk politikk og økonomisk ulikhet.
Velkommen! Vi serverer kaffe! Gratis inngang.
Reserver plass her, for å være sikret inngang:
https://lillehammerbiblitt.hoopla.no/…/hvor-blir-det-av…
Vettug viten er en arrangementsserie for nysgjerrige morgenfugler. Hver siste torsdag i måneden kl. 8.30-9.00 serverer forskere fra Høgskolen i Innlandet ny kunnskap om spennende temaer her på Lillehammer bibliotek og litteraturhus.
Høgskolen i Innlandet er med sine 16 000 studenter og over 1000 ansatte et kraftsentrum for kunnskap i vår region. Største studiested er Lillehammer. Forskerne på HINN publiserer nesten 500 bøker og artikler i året innen en rekke ulike fagfelt, og forskningsaktiviteten øker år for år.
Høgskolen i Innlandet og Lillehammer bibliotek og litteraturhus ønsker å bygge bro mellom forskerne og Lillehammer-samfunnet, og sammen skaper vi en arena hvor noen av de beste formidlerne møter publikum og forteller om aktuell forskning fra sitt felt.
Stikkord:

Dato

22.02.2024
Expired!

Tid

08:30 - 09:00
Torget i biblioteket

Sted

Torget i biblioteket
Wiesesgate 2 A

Arrangør

Lillehammer bibliotek og litteraturhus
Nettsted
https://p.lillehammerbibliotek.no

Andre Arrangører

Høgskolen i Innlandet