Vettug viten: Hvordan legge bort mobilen?

Velkommen til vettug viten med Ole Petter Hjelle!

I snitt plukker vi opp mobilen vår 150 ganger i løpet av en dag. Mange kjenner på en avhengighet og at skjermen tar for mye oppmerksomhet. Når blir vår bruk av mobiltelefonen et problem? Hvordan påvirker alle timene med skjerm hjernene våre? Og hvordan kan du ved hjelp av noen enkle grep redusere avhengigheten?

 

Ole Petter Hjelle er kjent som «treningslegen». Han er hjerneforsker, forfatter og aktiv foredragsholder. Han har vært fastlege og er nå førsteamanuensis ved Høgskolen i Innlandet.

 

Velkommen! Vi serverer kaffe!

Gratis inngang Plass kan reserveres via Hoopla:

https://lillehammerbiblitt.hoopla.no/event/hvordan-legge-vekk-mobilen

 

Vettug viten er en arrangementsserie for nysgjerrige morgenfugler. Hver siste torsdag i måneden kl. 8.30-9.00 serverer forskere fra Høgskolen i Innlandet ny kunnskap om spennende temaer her på Lillehammer bibliotek og litteraturhus.

Høgskolen i Innlandet er med sine 16 000 studenter og over 1000 ansatte et kraftsentrum for kunnskap i vår region. Største studiested er Lillehammer. Forskerne på HINN publiserer nesten 500 bøker og artikler i året innen en rekke ulike fagfelt, og forskningsaktiviteten øker år for år.

Høgskolen i Innlandet og Lillehammer bibliotek og litteraturhus ønsker å bygge bro mellom forskerne og Lillehammer-samfunnet, og sammen skaper vi en arena hvor noen av de beste formidlerne møter publikum og forteller om aktuell forskning fra sitt felt.

 

Dato

14.03.2024
Expired!

Tid

08:30 - 09:00
Torget i biblioteket

Sted

Torget i biblioteket
Wiesesgate 2 A
Kategori

Arrangør

Høgskolen i Innlandet

Andre Arrangører

Lillehammer bibliotek og litteraturhus
Nettsted
https://p.lillehammerbibliotek.no