Vettug viten: Hvordan ble «Side om side» til?

Side om side er en av de største suksessene i nyere norsk tv-historie og NRKs mest sette humorserie noensinne. Hverdagsforviklingene blant naboene i Granli har engasjert både unge og gamle gjennom ti sesonger og hundre episoder.

Tonje Louise Finne var sjefsfotograf på de to siste sesongene av «Side om side» og gir oss innblikk i hvordan det er å jobbe i kulissene på slike serier. Hvor mye er planlagt og hvor mye er improvisert? Hvordan jobber fotografene sammen med skuespillerne? Og hva var det morsomste som skjedde på «Side om side»-settet?

Finne er førsteamanuensis ved Høgskolen i Innlandet og underviser studentene i filmfoto på Tv-skolen. Hun har vært filmfotograf på flere store dokumentarer og tv-serier.

Velkommen! Vi serverer kaffe! Gratis inngang.
Plass kan reserveres her: https://lillehammerbiblitt.hoopla.no/event/hvordan-ble-side-om-side-til 

 

 

Vettug viten er en arrangementsserie for nysgjerrige morgenfugler. Hver siste torsdag i måneden kl. 8.30-9.00 serverer forskere fra Høgskolen i Innlandet ny kunnskap om spennende temaer her på Lillehammer bibliotek og litteraturhus.

 

Høgskolen i Innlandet er med sine 16 000 studenter og over 1000 ansatte et kraftsentrum for kunnskap i vår region. Største studiested er Lillehammer. Forskerne på HINN publiserer nesten 500 bøker og artikler i året innen en rekke ulike fagfelt, og forskningsaktiviteten øker år for år.

Høgskolen i Innlandet og Lillehammer bibliotek og litteraturhus ønsker å bygge bro mellom forskerne og Lillehammer-samfunnet, og sammen skaper vi en arena hvor noen av de beste formidlerne møter publikum og forteller om aktuell forskning fra sitt felt.

Stikkord:

Dato

25.01.2024
Expired!

Tid

08:30 - 09:00
Torget i biblioteket

Sted

Torget i biblioteket
Wiesesgate 2 A
Kategori

Arrangør

Høgskolen i Innlandet

Andre Arrangører

Lillehammer bibliotek og litteraturhus
Nettsted
https://p.lillehammerbibliotek.no