Vettug viten: Truer de sosiale mediene friheten vår?

Sosiale medier endrer oss og endrer fellesskapet. Vår mulighet til å ytre oss er kanskje større enn noen gang, men hvordan bruker vi denne muligheten?

Kan friheten sosiale medier gir oss lede til det motsatte – ufrihet og intoleranse? Hvorfor øker konformitet og selvsensur? Kan sosiale medier føre til at individualiteten vår skrumper inn?

Einar Øverenget er professor i filosofi ved Høgskolen i Innlandet og en aktiv foredragsholder. Han har gitt ut boka «Intoleransens inntog. Når sosiale medier truer friheten».

Velkommen! Det er gratis inngang, og vi serverer kaffe!

 

Vil du reservere plass? Gratisbilletter kan hentes ut her: www.lillehammerbiblitt.hoopla.no

Se også Facebook-oppslag og del gjerne ordet!

Med forbehold om endringer.

 

Vettug viten er en arrangementsserie for nysgjerrige morgenfugler. Hver siste torsdag i måneden klokken 08:30 – 09:00 serverer forskere fra Høgskolen i Innlandet ny kunnskap om spennende temaer her på Lillehammer bibliotek og litteraturhus.

Høgskolen i Innlandet er med sine 16 000 studenter og over 1000 ansatte et kraftsentrum for kunnskap i vår region. Største studiested er Lillehammer. Forskerne på HINN publiserer nesten 500 bøker og artikler i året innen en rekke ulike fagfelt, og forskningsaktiviteten øker år for år. 

Høgskolen i Innlandet og Lillehammer bibliotek og litteraturhus ønsker å bygge bro mellom forskerne og Lillehammer-samfunnet, og sammen skaper vi en arena hvor noen av de beste formidlerne møter publikum og forteller om aktuell forskning fra sitt felt. 

 

Stikkord: ,

Dato

07.12.2023
Expired!

Tid

08:30 - 09:00
Torget i biblioteket

Sted

Torget i biblioteket
Wiesesgate 2 A
Kategori
Lillehammer bibliotek

Arrangør

Lillehammer bibliotek
Telefon
61 10 78 63
E-post
biblioteket@lillehammer.kommune.no
Nettsted
http://www.lillehammerbibliotek.no

Andre Arrangører

Høgskolen i Innlandet