Tråder av tårer – Maud Angelica Behn

Torsdag 28. oktober kl. 19.00 – på Litteraturhus Lillehammer

Maud Angelica Behn fikk hele Norge til å kjenne håp i det håpløse når hun holdt tale ved sin fars båre og fortalte at «det finnes alltid en utvei, selv om det ikke føles sånn».

Nå debuterer Maud Angelica som poet og illustratør med en vakker og gripende fortelling om en jente som strikker tråder av tårer. Tårer som kryper inn over alt og formørker det som engang var fint. Men så kommer det en hjelpende hånd.

Tråder av tårer er en fortelling om håp for barn og voksne.

Møt Maud Angelica Behn i samtale med redaktør Arve Juritzen. 

*

Maud Angelica Behn (18) er elev ved Oslo by steinerskole hvor hun går på kunstlinjen. Med boken Tråder av tårer debuterer hun både som poet og illustratør. For sin åpenhet om psykiske lidelser og selvmord ble Maud Angelica tildelt Akuttpsykiatriprisen for 2020. Magasinet Tara kåret henne til «Årets modigste kvinne» og hun har frontet en informasjonskampanje mot selvmord fra Helse vest. Maud Angelica Behn er datter av prinsesse Märtha Louise og multikunstneren Ari Behn.

*

Boksalg ved Norli Storgata 61 – og signering ved forfatteren etter arrangementet. 

*

Inngang: 100 kr / Billetter kjøpes via GD Billett

Gratis inngang for ungdom under 20 år, studenter og frivillige for Norsk litteraturfestival og Litteraturhus Lillehammer. Gratisbilletter må reserveres på GD Billett (10 kr/billettavgift).

Lærere m/skoleklasser kan ta kontakt med: leder@litteraturhuslillehammer.no

*

Fotokreditering: John Andresen

Dato

28.10.2021
Expired!

Tid

19:00 - 20:00
Litteraturhus Lillehammer

Sted

Litteraturhus Lillehammer