Read Hour/Lesetimen: Leselunsj! – i Leseriet

Torsdag 8. september arrangeres Lesetimen 2022, og Leser søker bok markerer dette ved å invitere seks forfattere og skuespillere til å lese høyt fra utvalgte verk fra kl. 12 til 13.
Vi strømmer arrangementet på storskjerm i Leseriet.
Ta med matpakke og kom!
De som skal lese:
– Forfatter Jon Ewo leser fra sin bok “9. april 1940 og 8. mai 1945”.
– Forfatter Fatemeh Ekhtesari leser fra sin kommende diktsamling “Hun er ikke kvinne”.
– Forfatter Helene Guåker leser fra sin diktsamling “Rød fødekvinne”.
– Forfatter Brynjulf Jung Tjønn leser fra sin bok “Kvar dag skal vi vere så modige”
– Skuespiller Marlon Langeland vil lese fra diktsamlingen “Når er jeg gammel nok til å skyte faren min?” av Åse Ombustvedt.
– Skuespiller Anderz Eide vil lese fra boken “Søstre” av Mariangela Di Fiore og Cathrine Trønnes.
Denne leselunsjen vil strømmes direkte fra Berner-kjelleren på Litteraturhuset i Oslo.
Arrangementet er gratis og åpent for alle.
—————————————————————–
Om Lesetimen/Read Hour:
Den finske organisasjonen Barn- och ungdomsstiftelsen står bak Read Hour. Kampanjen oppmuntrer alle til å lese en time på FNs Internasjonale dag for lese- og skriveferdighet 8. september. Tiltaket spredde seg til flere land i 2021. Lesetimen arrangeres 8. september 2022 klokken 1900.
Leser søker bok ønsker å markere dagen litt ekstra og arrangerer derfor denne direktestrømmingen allerede kl. 12 i tillegg til å oppmuntre alle til å lese kl 19.
På bildet: Jon Ewo (foto: June Witzøe), Helene Guåker (foto: Niklas Lello), Brynjulf Jung Tjønn (foto: Anna-Julia Granberg/Blunderbuss), Fatemeh Ekhtesari (foto: Linda Bournane Engelberth), Marlon Langeland (foto: Nikolaj Blegvad) og Anderz Eide (foto: Laila Goody).

08.09.2022