Pegasus: Oppskrift mot ånder

Henry Lafaye bor sammen med faren sin. Det er bare de to. Og det går helt fint så lenge de ikke snakker om Henrys mor. For hun er en knuseånd, og hvis de sier navnet hennes, kommer vindene og blåser i stykker alt. Hvordan finner man en oppskrift mot ånder som knuser ting? Hva er det moren vil si når hun holder på sånn? Henry må finne ut av det, og til det trengs både nysgjerrighet og mot.

Hør forfatter Tyra Teadora Tronstad fortelle og lese fra sin nyeste bok Oppskrift mot ånder som knuser ting.

To tidspunkter: Tirsdag 18. oktober kl. 10.00-10.45 og 12.00-12.45

Boka har fått strålende anmeldelser, blant annet i Dagbladet: «Eksepsjonelt god».

Kun for påmeldte klasser.

Påmelding og mer info her.

Om Pegasus helårsprogram høsten 2022:

Nå er det igjen klart for en høst fylt med fine påmeldingsarrangementer for skoler på Litteraturhus Lillehammer. Påmeldingen åpnet 8. august, og det er førstemann til mølla. Nytt av høsten er at vi nå også har tilbud til barnehagene! Vi får blant annet besøk av Hans Jørgen Sandnes og Maja Lunde som har laget en ny versjon av det klassiske eventyret om Kvitebjørn, vi skal ha verksted i samarbeid med LIMPI, og førjulsarrangement der Bjørn F. Rørvik viser oss hvordan mygg og julepynt har mye til felles. Sjekk ut programmet her og meld på din gruppe i dag.

Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som gjør at vi har mulighet til å lage arrangementer også utenom festivaluka i mai. Både høst og vår fyller Pegasus scenen på Lillehammer bibliotek og litteraturhus med gode forfattermøter, debatter, foredrag og verksteder for barn- og unge i kjent festival-stil. Tilbudet er gratis.

Arrangør: Pegasus – Norsk litteraturfestival, i samarbeid med Lillehammer bibliotek og litteraturhus

dager

timer