Pegasus: Frostrøyk – Hans Jørgen Sandnes

Nå er det klart for fjerde bok i den spennende Krypto-serien! Tegneserien er skrevet og tegnet av Hans Jørgen Sandnes, som blant annet står bak illustrasjonene til de populære Detektivbyrå nr. 2-bøkene.

Han kommer til Pegasus for å fortelle om Ophelia og Bernard, som denne gangen er på Fingals øy, der den topphemmelige organisasjonen Krypto holder til. Hvorfor vil Krypto holde alle undersjøiske monstre hemmelige? Og hvorfor føles organisasjonen så kjent for Ophelia? Det virker som Krypto bare forteller deler av sannheten, og Ophelia bestemmer seg for å utforske øya på egen hånd. Men tiden er knapp, særlig når det viser seg at akvariesjefen er på vei.

Møt Hans Jørgen Sandnes på Litteraturhus Lillehammer torsdag 21. oktober kl. 10.00 og kl. 12.00.

Kun for påmeldte klasser.

Påmelding og mer info her.

Om Pegasus helårsprogram høsten 2021:

Programrekken finner sted på Litteraturhus Lillehammer, med unntak av et verksted på Verdensteateret. Det er 13 arrangement fordelt på alle alderstrinn fra 1. klasse til videregående, og de fleste sjangerne er representert. Sorter programposter etter ønsket målgruppe (mellom 5 og 18 år) og se hvilket eller hvilke arrangementer som passer for din klasse. Etter påmelding vil du få beskjed om din klasse får plass.

Arrangør: Pegasus – Norsk litteraturfestival

Dato

21.10.2021
Expired!

Tid

10:00 - 11:00
Litteraturhus Lillehammer

Sted

Litteraturhus Lillehammer

Arrangør

Pegasus - Norsk Litteraturfestival