Pegasus: Eit hjarte til jul

Magi i juletreskogen.

Mammaen til Nora ligg på sjukehuset. Ho treng eit nytt hjarte for å bli frisk. Nora vil så gjerne at mamma skal bli som før. Men kva om mamma blir heilt annleis med eit nytt hjarte? Tenk om ho ikkje vil kjenne Nora att? Det synest ho er skummelt å tenke på.

Då er det godt å ha ei farmor som veit om ein magisk juletreskog. Saman med farmor og pappa finn Nora det perfekte juletreet, og over himmelen fer det eit stjerneskot. Kanskje Nora sitt ønske om at mamma skal bli frisk går i oppfylling òg?

Forfattar og musikar Line Dybedal, musiker Mathias Marstrander og illustratør Line Renslebråten fortel, speler og viser illustrasjoner frå sin nyaste bok – på Litteraturhus Lillehammer onsdag 1. desember kl. 10.00 og kl. 12.00.

Kun for påmeldte klasser.

Påmelding og mer info her.

Om Pegasus helårsprogram høsten 2021:

Programrekken finner sted på Litteraturhus Lillehammer, med unntak av et verksted på Verdensteateret. Det er 13 arrangement fordelt på alle alderstrinn fra 1. klasse til videregående, og de fleste sjangerne er representert. Sorter programposter etter ønsket målgruppe (mellom 5 og 18 år) og se hvilket eller hvilke arrangementer som passer for din klasse. Etter påmelding vil du få beskjed om din klasse får plass.

Arrangør: Pegasus – Norsk litteraturfestival

01.12.2021