Pegasus: Å fange luft – Neda Alaei

Hvor mange løgner kan man holde styr på?

Samia er ikke lenger usynlig, men det er ikke alt de nye vennene på videregående trenger å vite. De trenger ikke å vite om Kristoffer, den nerdete bestevennen. De trenger ikke å vite at Samia ikke egentlig vet hvordan man klemmer. De skal i hvert fall ikke vite om mamma, som vil at de skal være bestevenninner, som gjemmer nøkkelen til badet, og som ikke lar Samia sove alene. Hvor mange løgner kan man holde styr på?

Hør vinneren av den Uprisen-vinnende forfatteren Neda Alaei fortelle en historie om et klaustrofobisk, klamt og kvelende mor-datter-forhold, og om hvor vanskelig det er å bryte ut og bli en egen person.

Møt Neda Alaei på Litteraturhus Lillehammer mandag 22. november kl. 10.00 og kl. 12.00.

Kun for påmeldte klasser.

Påmelding og mer info her.

Om Pegasus helårsprogram høsten 2021:

Programrekken finner sted på Litteraturhus Lillehammer, med unntak av et verksted på Verdensteateret. Det er 13 arrangement fordelt på alle alderstrinn fra 1. klasse til videregående, og de fleste sjangerne er representert. Sorter programposter etter ønsket målgruppe (mellom 5 og 18 år) og se hvilket eller hvilke arrangementer som passer for din klasse. Etter påmelding vil du få beskjed om din klasse får plass.

Arrangør: Pegasus – Norsk litteraturfestival

 

Dato

22.11.2021
Expired!

Tid

10:00 - 10:45
Litteraturhus Lillehammer

Sted

Litteraturhus Lillehammer

Arrangør

Pegasus - Norsk Litteraturfestival