Pakistan – kontrastenes og mulighetenes land

Velkommen til åpent møte om Pakistan og LAMS-skolen!

Lillehammer og Mesna Rotaryklubber inviterer, i samarbeid med Lillehammer Bibliotek og Litteraturhus, til åpent møte tirsdag 12. mars kl. 18:30 – 19:30.

Foredrag ved:
Amar Bokhari: Om utdanning og hva vi gjør ved LAMS-SKOLEN
Amar Bokhari er daglig leder i Bokhari AS og styreleder i Stiftelsen LAMS. Etter 20 år i ledende stillinger i ulike FN-organisasjoner verden rundt og leder for Redd Barnas internasjonale arbeid, bestemte han seg i 2019 å satse for fullt på å gjenreise farens livsverk. Han vil fortelle om å skape og drive en forretningsmodell som setter mennesker og naturen i fokus, og som gir utdanning til nærmere ett tusen elever ved LAMS-skolen i Pakistan.

og
Knut Østby: Om Pakistan mer generelt
Knut Østby (f. 1958) er styremedlem i LAMS og har arbeidet for FN-systemet i 17 land gjennom 33 år, omtrent halvparten av tiden som FNs landkoordinator og stasjonssjef for FNs utviklingsprogram UNDP. Han har bred erfaring fra ledelse av FNs operasjoner i felt, med et spenn fra hurtig respons i naturkatastrofer, krise og konflikt, til langsiktig utviklingsarbeid rettet mot bekjempelse av fattigdom, styrking av menneskerettigheter og støtte til oppbygging av lokal kapasitet.

Møtet er åpent for alle og er gratis.
Stikkord:

12.03.2024