Omvendt boksirkel

Vel møtt til Omvendt lesesirkel

Er du glad i å lese – eller har lyst til å lese mer, og snakke om det du har lest sammen med andre?
Da er Lillehammer bibliotek stedet å møte opp den første mandagen i måneden kl. 18. Her har vi har gleden av å invitere til Omvendt lesesirkel, hvor en bibliotekar er til stede for å ønske velkommen og introdusere boka, men samtalen står deltagerne for.
Det kreves ingen forkunnskaper for å være med i sirkelen, men det er en fordel at boka det skal samtales om er lest eller lyttet til på forhånd. Dette er ikke ment å være litterær analyse på høyt nivå, men en uformell samtale om litteratur og hvilke tanker og inntrykk du har gjort deg om boken du nettopp har lest.
Vi kan friste med en hyggelig kveld, inspirerende samtaler, møter med nye mennesker, god litteratur og kaffe med någgå attåt!
Påmelding i skranken, eller møt opp i forkant av lesesirkelen.
Leselisten for høsten og den kommende våren er:
6. september: Simone de Beauvoir – De uadskillelige (oversatt av Gøril Eldøen)
4. oktober: S. Yizhar – Khirbet Khizeh (oversatt av Kjell Risvik)
1. november: Bergsveinn Birgisson – Reisen til livsvannet (oversatt av Oskar Vistdal)
6. desember: Maren Uthaug – Der det finst fuglar (oversatt av Ingvild Holvik)

Bøkene finner du på biblioteket!

06.09.2021

Lillehammer bibliotek