Når limet smuldrer – folkemøte

Torsdag 5. mai blir det nytt folkemøte i Lillehammer bibliotek og litteraturhus.
Ordfører Ingunn Trosholmen inviterer til samtale med Terje Krogstad fra Politiet, Hedda Bryn Langemyr fra UTSYN/Forsvaret og Normann Skistad fra Cyberforsvaret.
Temaet er betraktninger rundt debattklima: Hva skjer når vi slutter å stole på hverandre? Hvordan blir debatten når vi møter hverandre med kun våre egne «fakta»?
Samtalen ledes av kultursjef Olav Brostrup Müller.
Samfunnet er sårbart i møte med fake news, desinformasjon og propaganda. Det viser også Politiets sikkerhetstjeneste sin trusselvurdering for 2022. Så hva gjør vi i møte med økende polarisering og et stadig hardere debattklima? Hvem tjener på det? Og ikke minst; Hvem sin jobb er det å rydde opp, før det hele går for langt?
Møtet starter klokka 19.00 torsdag 5. mai og du er hjertelig velkommen.

05.05.2022

Torget i biblioteket