Mens vi venter på «Hold kjeft, det er Ibsen!»

30 000 har fått med seg Liv Gulbrandsens kritikerroste forestilling «Hold kjeft, det er Ibsen!» på Nationaltheatret. Nå setter hun seg i turnébussen med Riksteatret – med første stopp på Lillehammer! Før teppet går opp for turnépremiere på i Maihaugsalen, kan du møte henne til en gratis lunsjsamtale om livet, bestemødre og alt vi må snakke om når vi snakker om kunst.

Standup-forestillingen «Hold kjeft, det er Ibsen!» er en halsbrekkende morsom, nær og inderlig fortelling om Henrik Ibsen og Liv Gulbrandsen sin egen bestemor. Mange kjenner Liv Gulbrandsen som vikar på NRKs «Nytt på nytt» – og som en av landets fremste litteraturformidlere. Publikum har fått gleden av å oppleve hennes vanvittig morsomme harselaser over «Fifty Shades of Grey», Karl Ove Knausgårds «Min Kamp» og Jo Nesbøs krimbøker om Harry Hole.

 

Samtalen med Liv Gulbrandsen på biblioteket er gratis og åpen for alle.
Hvis du vil sikre deg billetter til teaterforestillingen «Hold kjeft, det er Ibsen!» på Maihaugsalen samme kveld, kan du kjøpe billetter på https://maihaugsalen.no/program/riksteatret-turnepremiere-hold-kjeft-det-er-ibsen

 

Velkommen!

Stikkord:

Dato

29.02.2024
Expired!

Tid

12:00 - 13:00
Torget i biblioteket

Sted

Torget i biblioteket
Wiesesgate 2 A
Kategori

Arrangør

Lillehammer bibliotek og litteraturhus
Nettsted
https://p.lillehammerbibliotek.no