Folkedialog: Idrett for alle i Lillehammer – Hvordan?

Idrett for alle i Lillehammer – Hvordan?
Lillehammer Kvinnefotballklubb og Kulturhjerte, i samarbeid med Nansen Fredssenter og Litteraturhus Lillehammer, ønsker å invitere til en folkedialog med integrering som tema. Vi ønsker tanker og innspill på hva som må til for at idrettslag og fritidsklubber i Lillehammer skal lykkes med å inkludere et bredere mangfold i sine medlemsmasser.
I første del av arrangementet vil vi ha en gruppe engasjerte mennesker i et panel på scenen, som vil fortelle om sine historier, erfaringer og perspektiver på integrering i idretten. I andre del inviteres alle i salen til å delta i dialogen, med sine tanker, erfaringer og innspill knyttet til kveldens tema.
Nansens Fredssenter vil fasilitere dialogen.
Tid: Onsdag 28. april kl. 18.00
OBS: NY DATO – flyttet til 28. april pga. nasjonale retningslinjer. 
Det vil være forhåndspåmelding, et begrenset antall plasser og krav om at deltakerne sitter på tilviste plasser med avstand i henhold til smittevernsreglene. Gjennomføring av arrangementet forutsetter også at myndighetene den 12. april går tilbake til retningslinjene som gjaldt før påske.
For oppdatert informasjon, se facebook-oppslaget her!
*
Folkedialog er en åpen og inkluderende samtale, der alle blir lyttet til og der vi stiller gode spørsmål til hverandre, istedenfor å argumentere mot hverandre.
Målet er å forstå bedre, og eventuelt å finne nye fremgangsmåter på tross av uenigheter.

Dato

28.04.2021
Expired!

Tid

18:00 - 20:30

Mer info

Les mer
Torget i biblioteket

Sted

Torget i biblioteket
Wiesesgate 2 A

Arrangør

Lillehammer Kvinnefotballklubb
Nettsted
https://www.lillehammerkfk.no/

Andre Arrangører

Nansen Fredssenter
Nettsted
https://www.peace.no/nb/
Les mer