Det er håpløst og vi gir oss ikke

En samtale om klima- og naturkrise, håp og handling

Klima- og naturkrisen går i arv. Hvordan kan alle generasjoner løfte i flokk? Møt engasjerte unge, en besteforelder og en miljøpsykolog i samtale om den tunge arven og håpet for framtida. Siri Syverud Thorsen fra Nansen Fredssenter leder samtalen. Gratis inngang.

I panelet:
Sivert Refsdal, leder i Innlandet Natur og Ungdom
Ingrid Tønseth Myhr, ungdomssekretær i LO Innlandet
Skai van der Hagen, elev ved Nansenskolen
Thomas Cottis, leder i Besteforeldrenes klimaaksjon Hamar og omegn
Svein Åge Kjøs Johnsen, miljøpsykolog ved Institutt for psykologi, Høgskolen i Innlandet
Samtaleleder: Siri Syverud Thorsen, Nansen Fredssenter
Gratis inngang!
Begrenset antall plasser. Det blir holdt av plasser til deltakere på konferansen Broen til framtiden Innlandet 2022.

Arrangementet er en del av Broen til fremtiden – en gratis minikonferanse om framtidsmaten, framtidsskolen og ungdommens klimakrise i det grønne skiftet i Innlandet. 28. september 2022, på Lillehammer.

Arrangører: Naturvernforbundet i Innlandet og Norges Naturvernforbund.

Medarrangører: Lillehammer bibliotek og litteraturhus, Innlandet Natur og Ungdom, Forskningsgruppe for miljøpsykologi – Høgskolen i Innlandet, Nansenskolen og Nansen Fredssenter.

Sitatet «Det er håpløst og vi gir oss ikke» er hentet fra Jan Erik Volds diktsamling Mor Godhjertas glade versjon. Ja fra 1968.

28.09.2022