Barnas store bibliotekfest!

Vi feirer gjenåpning av barneavdelingen på biblioteket med å invitere alle barn til stor fest på Verdens bokdag lørdag 23. april kl. 12-15!

Det blir tegneshow og snorklipping ved varaordfører, buttonverksted, skattekiste og fiskedam, i tillegg til flere herlige overraskelser. Vi byr på boller og saft, og bugnende hyller med masse fine bøker til utlån!

Barneavdelingen stiller i ny finstas, og vi oppfordrer alle til å pynte seg eller kle seg ut.

Kl. 12 og 14: Møt tegneren Hans Jørgen Sandnes! Han har gitt liv til folkekjære figurer som Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 samt Nøtteliten, Bolla Pinnsvin, Knerten, Mormor og de åtte ungene og mange flere. Han er i tillegg forfatter og illustratør av tegneserien Krypto.

Nå kan du bli med bak kulissene og lære morsomme tegnetriks. Passer for hele familien.

To forestillinger, kl. 12 og kl. 14. Varer i ca 40 min.

Offisiell åpning av varaordfører Terje Rønning og servering av boller og saft finner sted etter første forestilling kl. 12.

Gratis inngang, ingen påmelding og åpent for alle!

Se også Facebook-oppslag, og spre gjerne ordet!

23.04.2022

Lillehammer bibliotek