Skrivi av Tjenester

Velkommen til et forsiktig åpent bibliotek!

Kjære alle sammen! Lillehammer bibliotek har dørene forsiktig åpnet opp til byen, vi gleder oss til å få besøk av dere!

Likevel, hverdagen slik vi kjente den er fremdeles langt unna, og for at biblioteket skal være et trygt sted for alle, er tilbudene våre noe redusert.

NÅ KAN DU:

• Låne, reservere og levere bøker, filmer, lydbøker, tegneserier og tidsskrifter
  • Bestille fjernlån
  • Få veiledning i skranken
  • Lese aviser og tidsskrifter
  • Bruke leseplasser og grupperom
  • Besøke oss i meråpentid

DETTE MÅ VENTE LITT TIL:

• Skrive ut, kopiere og scanne
  • Skolebesøk
  • Gruppebesøk og omvisninger

Husk å desinfisere hendene dine før du kommer inn, og hold en meters avstand til andre besøkende og ansatte. Har du luftveissymptomer, eller feber kan du ikke komme inn i biblioteket. Vi kan levere ut materiale på utsiden av biblioteket etter avtale dersom du ikke kan, eller ikke ønsker å komme inn.
Barn under 15 år bør komme i følge med foresatte.

ÅPNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 10-18
Fredag 10-15
Lørdag 11-15

Sommeråpningstider
Fra 21. juni til og med 15. august er det sommeråpningstider på Lillehammer bibliotek. Det vil si:

Mandag, tirsdag onsdag og fredag fra kl. 11.00 til 15.00.
Torsdag fra kl. 13.00 til 17.00.

Det er fortsatt meråpent fra kl. 07.00 til 22.00 alle dager.

Mer informasjon om koronavirus
Informasjon fra Lillehammer kommune