Skrivi av Tjenester

Biblioteket forblir stengt til over påsken

Bilde av stengt innleveringsluke

Lillehammer bibliotek vil være helt stengt på grunn av Korona-viruset, foreløpig frem til 13. april. Dette gjelder også for de som har meråpent-tilgang.

• Lånte bøker kan ikke leveres, men fortvil ikke, alle lån vil bli fornyet til den 15. april og ingen får purregebyr. Reserverte bøker blir stående i reserveringshylla, og kan hentes når vi åpner igjen.
  • Våre telefoner er betjent mellom kl. 10-15 mandag til fredag, og vi vil svare på e-poster sendt til biblioteket@lillehammer.kommune.no
  • Vi anbefaler dere å laste ned appen BookBites for å få tilgang til et godt utvalg e-bøker hjemmefra, og hold oss gjerne med selskap på sosiale medier også. Vi er på jobb i kulissene, og skal fortsette å dele litteratur, kunnskap og informasjon herfra.
  • Det er ikke mulig å bestille fjernlån.
  • Det er mulig å reservere bøker, men man får ikke hentet dem

Mer informasjon om koronavirus
Informasjon fra Lillehammer kommune